Cos / (items) Total 0,00 lei 0
 x 

Your shopping cart is empty!

Anvelopele all season și cele mai importante marcaje ale acestora

Data publicarii 27 11 2021

Anvelopa este singurul element care menține contactul între autoturismul dumneavoastră și partea carosabilă, iar performanța sa este de o importanță vitală. Nu numai pentru siguranță, unde, fără îndoială, are un rol uriaș, ci și pentru că de setul de anvelope pe care îl aveți va depinde în mare măsură dacă performanța vehiculului dvs. este îndeplinită total, parțial sau dacă nu există.

  

 


Cele mai frecvente greșeli in. Utilizarea anvelopelor. Agricole

Data publicarii 27 11 2021

Greșeli frecvente care scurtează durata de utilizare a unei anvelope agricole 

Ați observat că anvelopele agricole pe care le dețineți nu mai au aceleași performanțe și condusul utilajelor devine din ce în ce mai dificil în pofida faptului că nu a trecut mult timp de la prima utilizare? Acesta este un semn clar că anvelopele agricole pe care le aveți sunt supuse unei uzuri anormale.

 


Anvelope (cauciucuri) auto de vara sau all season?

Data publicarii 27 11 2021

Anvelopele sau cauciucurile sunt esențiale în buna funcționare  a autoturismului, a siguranței pasagerilor și participanților la trafic. De aceea, alegerea celor mai bune anvelope nu este o sarcină ușoară. Cum vremea caldă ne bate la ușă, cele mai frecvente întrebări în rândul conducătorilor auto sunt: anvelope auto de vară sau anvelope auto all season?  Sunt anvelopele all season la fel de eficiente în lunile fierbinți precum anvelopele de vară?


Anvelope pline | Principalele tipuri și ghid complet de achiziție | Primatgold.ro

Data publicarii 27 11 2021

„Timpul înseamnă bani”, mai ales pe un șantier. Finalizarea la timp a unei clădiri sau a unei construcții, indiferent de dimensiunea și domeniul său de aplicare, se situează printre primii factori de succes pentru un antreprenor, iar acest lucru atrage, la rândul său, evitarea potențialului de depășire a costurilor pentru construcție și pierderea oportunităților de afaceri viitoare. 


Anvelope camioane - TOP cele mai bune cauciucuri de camioane

Data publicarii 27 11 2021

Alegerea anvelopelor sau cauciucurilor potrivite pentru camioane poate fi o provocare dificilă ca urmare a faptului că sunt atât de multe lucruri de luat în calcul. Alegerea anvelopei influențează viteza și manevrabilitatea autovehiculului, precum și confortul șoferului și al pasagerilor. Fără a menționa și un alt lucru important: stabilitatea mărfurilor sau a produselor transportate.  


Top anvelope vară: cum alegem cele mai bune anvelope de vară?

Data publicarii 27 11 2021

Top anvelope vară: cum alegem cele mai bune anvelope de vară?

Siguranța, viteza și confortul depind în principal de ceea ce se potrivește „prietenului tău din oțel”. Alegerea anvelopelor de vară este mult mai importantă decât cea a anvelopelor de iarnă, deoarece în sezonul cald șoferii se simt mai în siguranță la volan, ceea ce reduce vigilența și precizia de conducere și crește viteza în timpul conducerii.


Top anvelope iarnă: Cum alegem cele cele mai bune cauciucuri de iarnă

Data publicarii 27 11 2021

Trebuie remarcat faptul că, în pofida numelui și a marcajelor, anvelopele de iarnă sunt recomandate mai ales pentru așa-numitele „drumuri negre” .

Cele mai frecvente anvelope de iarnă sunt cele pe care mărcile le alocă acelor țări europene în care predomină „drumurile negre” în sezonul de iarnă, adică drumuri care


Presiunea anvelopelor

Data publicarii 27 11 2021

Presiunea anvelopelor - Stabilirea valorii corecte si modul in care aceasta influenteaza sofatul. Anvelopele sunt piese esentiale ale autovehiculelor, asigurand legatura dintre acestea si calea de rulare. Pastrarea lor in conditii optime, atat din punct de vedere al uzurii, cat si al asigurarii unei presiuni corecte, este esentiala pentru parcurgerea drumurilor publice in siguranta si intr-un mod eficient.


Când este momentul să optezi pentru cauciucuri noi?

Data publicarii 27 11 2021

Când este momentul să optezi pentru cauciucuri noi?

Cauciucurile sau anvelopele sunt practic încălțările autovehiculului. Rolul acestora este dublu și constă în buna funcționare a autovehiculului și siguranța pasagerilor.

 

 

 


butonsuna pus in index.php din tema