Echilibrat roți camionEchilibrarea rotilor la vehiculele de mari dimensiuni sau de tonaj ridicat este un subiect deosebit de important. Caci orice abatere de la norma a unei parti sa a intregului sistem de directie, se reflecta intotdeauna asupra suprafetei anvelopei care ruleaza pe carosabil. Iar rularea unui sistem neechilibrat sau aflat in afara parametrilor normali de functionare, determina intotdeauna uzura accelerata si deformata a cauciucului.

Verificati gradul de uzura si uniformitatea acestuia pe intreaga latime a pneului, ca sa stiti daca rotile vehiculului au nevoie de echilibrare sau daca alta parte din intregul sistem de directie este defect.

Tehnicienii Primat Gold va asteapta atat cu o diagnosticare precisa, dar si cu solutii de remediere a oricarei prbleme legate de echilibrarea rotilor sau de vulcanizare in general.

1. ECHILIBRAT ROțI CAMION + VULCANIZARE CAMION

O echilibrare corecta, executata la timpul potrivit, salveaza bani. Caci o singura axa neechilibrata conduce negresit la uzura accelerata a cauciucurilor, dar si la tocirea neuniforma a acestora. In plus, pentru ca rotile sunt doar o parte dintr-un sistem mai amplu al directiei, poate conduce la alterarea altor piese din angrenaj, totul fiind o defectare in lant, fiecare defect devenind cauza pentru urmatoarea problema. Sofatul devine o povara atunci cand permanent esti nevoit sa depui efort pentru ca masina sa mearga in linie dreapta. Dar siguranta si viata soferului si a pasagerilor este cea mai importanta. Iar o roata neechilibrata, rulata in conditii de timp prelungit, la temperaturi extreme, pe un carosabil neprietenos, pot conduce la dezastre de nedorit, ca urmare a unei explozii a pneurilor.

Evitati aceste probleme, scutiti bani cheltuiti pe reparatii si inlocuire de piese ale sistemului de directie printr-o simpla programare de verificare si reglare a sitemului de directie, a geometrieo rotilor.

[+ alte recomandari in VULCANIZARE CAMION]

2. PREȚURI ECHILIBRAT ROțI CAMION & VULCANIZARE CAMIONDupa cum v-am obisnuit, practicam preturi medii la toate produsele si serviciile, aplicand un adaos comercial decent, la preturi de achizitie din import direct. De circa 30 de ani suntem recunoscuti pentru serviciile de inalta calitate, la preturi... echilibrate. Va asteptam!

3.1 De ce ECHILIBRAT ROțI CAMION Primat Gold este recomandat in vulcanizare camion?

Am venit la Primat Gold ca sa permut rotile intre ele, pentru ca una dintre ele avea cauciucul destul de tocit, insa numia pe o margine. Nu mutarea la infinit este solutia si nici scutirea de bani, ci rezolvarea cauzei, adica revenirea la o geometrie corecta, garantata., Client Primat Gold
    Mulțumim de apreciere!

"Ioan"

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda ECHILIBRAT ROțI CAMION Primat Gold]
PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 08:00-18:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare

Hyper Oferte! DUNLOP 385/65R22.5 SP 247 HL 164/158LL - TRAILER/REGIONAL - 2,743 lei!    ☎️ 021.352.00.22     MICHELIN 385/65 R22.5 XTE3 160J - TRAILER/REGIONAL - 3493 LEI 0751.650.643 ☎️     SAVA 385/65 R22.5 CARGO 5 HL 164K158L - TRAILER/REGIONAL - 2,191 LEI ✔️     office@primatgold.ro     ✔️