VULCANIZARE CAMIONDin 1994, Primat Gold este unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de anvelope din Romania. Increderea dobandita international se reflecta in produsele oferite clientilor nostri, aducand pe piata locala in permanenta marci in exclusivitate - ca importator UNIC. Ca si servicii, in calitate de vulcanizare pentru toate categoriile auto, toata gama din categoria service roti este oferita la nivelul cel mai inalt. In plus, 4(patru) vulcanizari mobile deservesc orice business local sau parc auto - de la mic la mare, din imprejurimea Bucurestiului si Ilfov si pana in orice colt al tarii. Apelati-ne cu incredere pentru cauciucuri ieftine, la preturi de importator sau distrubuitor, cu programare service mobil - in caz de nevoie.

Vulcanizare mobila camioane Bucuresti Ilfov

4 unitati de service mobil, complet echipate pentru orice servicu de vulcanizare camioane, agricole, industriale, autoutilitate, camionete, van, suv, 4x4 si turisme. Acestea pot deservii localitatile din aproierea Bucurestiului si judetul Ilfov, dar, cu acelasi succes deserveste in mod real orice nevoie din Romania, in functie de cererea dumneavostra. Maine putem fi in localitatea ta! Suna si alfa traseul vulcanizarii mobile!

Vulcanizare Centura Bucuresti

Suntem service roti, pentru toate clasele auto, situat chiar pe Soseaua de centura a capitalei, in zona de Nord, intre Chitila - Mogosoia - Bucurestii Noi si Otopeni. Accesul vehiculelor mari este astfel accesibil indiferent de tonaj, indiferent din ce zona tranzitati capitala sau Centura Bucuresti. Va asteptam cu preturi accesibile la toata gama de anvelope de import si servicii de profesionisti, jante si piese auto, hotel si depozit de cauciucuri! Din 1994.

Echilibrat roți camion

Atunci cand se efectueaza un schimb de anvelope sau cand o abatere de la buna functionare se constata, este recomandat ca toate rotile sa fie echilibrate. Altfel, negresit se produce o accelerare a gradului de uzura atat a anvelopelor neechilibrate, cat si a celorlate, deoarece ele fac parte dintr-un sistem unitar. In plus, este angrenat intreg sistemul de suspensie si directie, putand produce defectiuni profunde.

Schimb cauciucuri camion

Inlocuirea cauciucurilor uzate sau din extrasezon este recomandata intotdeauna. In primul caz, riscul producerii unei explozii la roata cu pneul degradat este unul real, eventuala paguba vizeaza intreg ansamblu din care face parte o roata. In al doilea caz, este imperios necesara pentru prelungirea la maxim a duratei de viata. Componenta chimica diferita, coroborate cu expunerea la temperaturi extreme, impune acest lucru.

Indreptat jante camion

SERVICIU TEMPORAR INDISPONIBIL!
Se intampla ca un teren accidentat sau un obiect contondent aflat pe carosabil sa afecteze janta rotii de camion. O reparatie neefectuata la timp, cu anvelopa rulata i continuare pe o janta defecta, poate avea risc de explozie, mai ales in conditii deosebite de condus, climatice sau de tip indelungat - fara oprire. O verificare a starii jantelor se impune, de asemenea, ori de cate ori efectuati schimbul de cauciucuri.

Vulcanizare mobila camion Bucuresti-Ilfov

Aproape ca intodeauna avem disponibil un service mobil la dispozitia dumneavostra, deoarece prin cele 3 unitati mobile ne dorim sa acoperim o zona cat mai intinsa pornind din Bucuresti, oriunde exista o nevoie reala. Fie ca detineti un parc auto de camioane, masini agricole sau industriale, fie ca sunteti cu o activitate locala, restransa, vulcanizarea mobila poate veni acolo unde sunteti, efectuand orice operatiune, ca in service.

Hotel anvelope camion Bucuresti

Conditii optime de depozitare in orice perioada a anului! Fara grija spatiilor de depozitare, ambalare, incarcare, descarcare, transport pentru schimbul sezonier, asigurarea de conditii climatice corespunzatoare, astfel incat cauciucul propriu-zis sa nu isi piarda din calitati in extrasezon. Acces usor din orice zona a Bucurestiului sau Ilfov, in zona de Nord. Preturi modeste, incepand de la 20 lei/set/luna.

Depozit anvelope camion Bucuresti

Suntem printre cele mai mari depozite de cauciucuri din Romania, pentru ca avem calitate de importatori directi, ba chiar UNICI pentru anumite marci de caucicuri, de la anumiti producatori internationali. Acest lucru este imperios necesar atunci cand distributia si vanzarea acopera dimensiuni nationale, fara vreo limitare.

1. VULCANIZARE CAMION Bucuresti

Prin pozitia excelenta in care ne aflam cu punctul de lucru de pe centura de nord a Bucurestiului, sector 1, in dreptul localitatii Odai, intre Mogosoaia si Otopeni, asiguram un acces facil oricarei categorii auto, in special vechiculelor de mare tonaj: camioane, utilaje agricole si industriale.

Prin experienta de circa 30 de ani, asiguram garantia oricarei lucrari pe care o efectuam, de altfel la standardele cele mai ridicate. In plus, preturile acestora dar si ale anvelopelor - ca importatori directi sau chiar UNICI pentru anumite marci, ne recomanda ca fiind service-ul cu preturi si tarife accesibile tuturor.

Pentru ca ne place sa fim cat mai aproape de client, putem asigura toate lucrarile de vulcanizare si la dumneavostra acasa, acolo unde se afla parcul auto pe cre doriti sa il echipati. Caci 3 vulcanizari mobile pentru turisme, van si camion, pot deservi orice localitate din Romania.

2. PREȚURI VULCANIZARE CAMIONPreturile pentru service camioane sunt printre cele mai accesibile din Bucuresti si din Romania. Pentru ca suntem importatori unici sau directi, volumul de vanzari este o tinta in sine, si nu adaosurile mari. Pentru a va convinge, va invitam la noi, pe Soseaua de centura Bucuresti, langa Pod Otopeni; sau consultati lista noastra de preturi.

4. Recomandari VULCANIZARE CAMION de catre clienti

Radu, Client Primat Gold
    Mulțumim de apreciere!

"Da... o vulcanizare cu servicii complete, la preturi corecte. Personal foarte bine pregatit, cauciucuri mereu pe stoc, vulcanizare mobila in caz de nevoie. Multumesc!"

[Peste 100.000 de clienti ca dumneavostra in 30 de ani de experienta! - VULCANIZARE CAMION]
PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 08:00-18:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare

Hyper Oferte! DUNLOP 385/65R22.5 SP 247 HL 164/158LL - TRAILER/REGIONAL - 2,743 lei!    ☎️ 021.352.00.22     MICHELIN 385/65 R22.5 XTE3 160J - TRAILER/REGIONAL - 3493 LEI 0751.650.643 ☎️     SAVA 385/65 R22.5 CARGO 5 HL 164K158L - TRAILER/REGIONAL - 2,191 LEI ✔️     office@primatgold.ro     ✔️