Schimb cauciucuri camionSchimbam anvelopele sau rotile unui atuvehicul ori de cate ori acestea nu mai asigura confortul unui sofat relaxat pe carosabil, cand degradarea este accentuata si viata noastra este pusa in pericol, cand suntem in extrasezon fata de destinatia pneului sau cand dorim un profil nou, cu un design atragator, care are un zgomot de rulare optimizat si genereaza un consum de carburant mai mic.

1. SCHIMB CAUCIUCURI CAMION + VULCANIZARE CAMION

Dincolo de schimbul de anvelope dintre sezoane, datorat existentei celor 4 anotimpuri sau a celor doua sezoane rece-cald din Romania, se intampla ca o anvelopa sa necesite inlocuire, din cauza deterioraii accidentale sau a unei uzuri firesti. Ca orice lucru, cu cat intretinerea sau mentenanta este corect si la timp executata, cu atat duata de viata a acestuia este prelungita. In cazul de fata, si schimbarea cauciucurilor ar fi generata cel mult de factorul sezonier.

Dar daca rulati un vehicul cu o geometrie a rotilor neverificata sau vadit nereglata, atunci timpul de rulare scade si automat pneurile trebuie inlocuite.

Va asteptam la Primat Gold, pe Soseaua de centura Bucuresti, pentru schimbarea oricarui tip de anvelope sau de roti, pentru orice categorie auto. Servicii de top, la preturi modetate.

[+ alte recomandari in VULCANIZARE CAMION]

2. PREȚURI SCHIMB CAUCIUCURI CAMION & VULCANIZARE CAMIONToate preturile noastre sunt la vedere, pentru oricine, icnlusiv pentru concurenata, deoarece stim ca politica noastra de preturi este una corecta, transparenta, echilibrata. Consultati preturile Primat Gold si alegeti serviciile de care aveti nevoie, in cazul in care doriti sa ne vizitati in service-urile noastre pentru anvelope si servicii. Consultati si serviciul de vulcanizare mobila, ITP, hotel cauciucuri, etc. Va multumim!

3.1 De ce SCHIMB CAUCIUCURI CAMION Primat Gold este recomandat in vulcanizare camion?

Vasile, Client Primat Gold
    Mulțumim de apreciere!

"Astazi am schimbat cauciucurile pe fata, deoarece era foarte riscant de a rula cu o incarcatura mai mare, pe drumurile din Romania. Cred ca am facut cea mai buna alegere din tot ce am analizat pana acum!"

🏆✔️       📅✔️       🌍✔️       🚚✔️       💳✔️       🚀✔️
[Peste 500 de aprecieri recomanda SCHIMB CAUCIUCURI CAMION Primat Gold]
PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 08:00-18:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare

Hyper Oferte! DUNLOP 385/65R22.5 SP 247 HL 164/158LL - TRAILER/REGIONAL - 2,743 lei!    ☎️ 021.352.00.22     MICHELIN 385/65 R22.5 XTE3 160J - TRAILER/REGIONAL - 3493 LEI 0751.650.643 ☎️     SAVA 385/65 R22.5 CARGO 5 HL 164K158L - TRAILER/REGIONAL - 2,191 LEI ✔️     office@primatgold.ro     ✔️