BLOG ANVELOPE

Presiunea anvelopelor

Presiunea anvelopelor - Stabilirea valorii corecte si modul in care aceasta influenteaza sofatul. Anvelopele sunt piese esentiale ale autovehiculelor, asigurand legatura dintre acestea si calea de rulare. Pastrarea lor in conditii optime, atat din punct de vedere al uzurii, cat si al asigurarii unei presiuni corecte, este esentiala pentru parcurgerea drumurilor publice in siguranta si intr-un mod eficient.

Cele mai frecvente greșeli in utilizarea anvelopelor agricole

Greșeli frecvente care scurtează durata de utilizare a unei anvelope agricole 

Ați observat că anvelopele agricole pe care le dețineți nu mai au aceleași performanțe și condusul utilajelor devine din ce în ce mai dificil în pofida faptului că nu a trecut mult timp de la prima utilizare? Acesta este un semn clar că anvelopele agricole pe care le aveți sunt supuse unei uzuri anormale.

 

Când este momentul să optezi pentru cauciucuri noi?

Cauciucurile sau anvelopele sunt practic încălțările autovehiculului. Rolul acestora este dublu și constă în buna funcționare a autovehiculului și siguranța pasagerilor.

Anvelopele all season și cele mai importante marcaje ale acestora

Anvelopa este singurul element care menține contactul între autoturismul dumneavoastră și partea carosabilă, iar performanța sa este de o importanță vitală. Nu numai pentru siguranță, unde, fără îndoială, are un rol uriaș, ci și pentru că de setul de anvelope pe care îl aveți va depinde în mare măsură dacă performanța vehiculului dvs. este îndeplinită total, parțial sau dacă nu există.

Anvelope pline. Principalele tipuri și ghid complet de achiziție

„Timpul înseamnă bani”, mai ales pe un șantier. Finalizarea la timp a unei clădiri sau a unei construcții, indiferent de dimensiunea și domeniul său de aplicare, se situează printre primii factori de succes pentru un antreprenor, iar acest lucru atrage, la rândul său, evitarea potențialului de depășire a costurilor pentru construcție și pierderea oportunităților de afaceri viitoare. 

Anvelope camioane - TOP cele mai bune cauciucuri de camioane

Alegerea anvelopelor sau cauciucurilor potrivite pentru camioane poate fi o provocare dificilă ca urmare a faptului că sunt atât de multe lucruri de luat în calcul. Alegerea anvelopei influențează viteza și manevrabilitatea autovehiculului, precum și confortul șoferului și al pasagerilor. Fără a menționa și un alt lucru important: stabilitatea mărfurilor sau a produselor transportate.  

Anvelope (cauciucuri) auto de vara sau all season?

Anvelopele sau cauciucurile sunt esențiale în buna funcționare  a autoturismului, a siguranței pasagerilor și participanților la trafic. De aceea, alegerea celor mai bune anvelope nu este o sarcină ușoară. Cum vremea caldă ne bate la ușă, cele mai frecvente întrebări în rândul conducătorilor auto sunt: anvelope auto de vară sau anvelope auto all season?  Sunt anvelopele all season la fel de eficiente în lunile fierbinți precum anvelopele de vară?

1. BLOG ANVELOPE Bucuresti

2. PREȚURI BLOG ANVELOPE

4. Recomandari BLOG ANVELOPE de catre clienti

, Client Primat Gold
    Mulțumim de apreciere!

Recomand!"

[Peste 100.000 de clienti ca dumneavostra in 30 de ani de experienta! - BLOG ANVELOPE]
PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 08:00-18:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare

Hyper Oferte! DUNLOP 385/65R22.5 SP 247 HL 164/158LL - TRAILER/REGIONAL - 2,743 lei!    ☎️ 0757.117.166     MICHELIN 385/65 R22.5 XTE3 160J - TRAILER/REGIONAL - 3493 LEI 0751.650.643 ☎️     SAVA 385/65 R22.5 CARGO 5 HL 164K158L - TRAILER/REGIONAL - 2,191 LEI ✔️     office@primatgold.ro     ✔️