Despre Primat Gold

Compania Primat Gold este infiintata in 1991, dar din anul 2010 este activa preponderent in domeniul anvelopelor de camion, agricole si industriale. Astfel, acoperim o gama larga de dimensiuni si profile la anvelopele de camion, agricultura si industrial, dar si cauciucuri de turism si van. Avand 3 unitati de depozitare, stocurile noastre sunt permenent actualizate, astfel incat putem livra de pe stoc profile pentru orice dimensiune.

Dintre produsele noastre de top, suntem mandri sa va prezentam 2 branduri premium: SAILUN producator de anvelope pentru camioane si MAXAM producator de anvelope pentru agricultura si industriale, pe care Primat Gold le importa in EXCLUSIVITATE in Romania. Sunt doua marci de calitate premium, pentru care producatorul a reusit as obtina mult ravnita certificare TUV-SUD Germania!!! Produsele Sailun si Maxam sunt recunoscute cu succes pe toate pietele lumii, inclusiv in SUA si tarile mari sin Europa. Asadar, Primat Gold este importator unic de anvelope Sailun si Maxam, pentru Romania!
Pe langa aceste produse avem toata gama de anvelope pentru orice autoturism si van, de la peste 70 de producatori internationali.

In calitate de distribuitori de anvelope la nivel national, garantam cele mia bune preturi, deoarece avem calitatea de importatori inca din 1994, permanent avand marci pe care le importam in exclusivitate pentru Romania - cum este cazul Sailun si Maxam - acum. Acordam plata la termen in urma stabilirii unui parteneriat pe termen lung, in care beneficiile si garantia sunt de ambele parti.

In calitate de sevice pentru roti si unitati ITP, acoperim cu brio intreaga arie a Capitalei si zonele limitrofe, prin cele doua service-uri auto:
- Soseaua Odaii, 193-195, sector 1 - in special pentru camioane
- Soseaua Fundeni, 272 - sector 2 - in special pentru turisme si van.

Atuurile companiei Primat Gold il reprezinta preturile competitive, garantia calitatii produselor comercializate, distributia la nivel national, disponibilitatea produselor in depozitele proprii.


Serviiciile noastre sunt:
- Depozite regionale
- Livrare rapida
- Branduri de TOP
- Garantia calitatii
- Stoc disponibil
- Consultanta
- Service mobil - 4 unitati, inclusiv pentru camioane, agricole si indutriale.

Depozitele noastre cu o capacitate de stocare de peste 3000 de metri patrati ne permit sa satisfacem si pe cei mai exigenti clienti. Detinem de asemenea 4 service-uri mobile in Bucuresti, cu o echipa completa de experti si consilieri, complet echipate si gata de interventie oricand, acolo unde clientul are nevoie, cu viteza mare de operativitate in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Arges, Ialomita, Prahova, Dambovita, Constanta, Buzau.

Echipa noastra va poate consilia, in urma unei vizite si a examinarii parcului auto cu sfaturi legate de intretinerea anvelopelor, astfel incat sa beneficiati de numarul maxim de kilometri. Tot ei va pot sfatui, in functie de nevoile specifice, ce tip de anvelope sa achizitionati si cum sa folositi anvelopa pentru a obtine cel mai bun randament.

Mai multe detalii, in likurile de mai jos:
- ANVELOPE agricole - Cauciucuri industriale - Anvelope camioane - Cauciucuri VAN - Jante si piese auto - SERVICE ROTI - Vulcanizare mobila CAMIOANE - Statie ITP toate clasele - Pagina de contact, cu harta
Ne puteti contacta de luni pana vineri la 0757.117.166 sau pe e-mail: office@primatgold.ro.

Iata si o prezentare video Primat Gold!


PROGRAMAȚI-VĂ ACUM!
*Programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 08:00-18:00.
Rescrieţi codul ANTISPAM: introduceti codul de verificare

Hyper Oferte! DUNLOP 385/65R22.5 SP 247 HL 164/158LL - TRAILER/REGIONAL - 2,743 lei!    ☎️ 021.352.00.22     MICHELIN 385/65 R22.5 XTE3 160J - TRAILER/REGIONAL - 3493 LEI 0751.650.643 ☎️     SAVA 385/65 R22.5 CARGO 5 HL 164K158L - TRAILER/REGIONAL - 2,191 LEI ✔️     office@primatgold.ro     ✔️